Bine ai venit pe site-ul Vatra Satului

Bine ai venit pe site-ul Vatra Satului

|

Pentru ca fiecare vizita a ta este importanta pentru noi, ne-am gandit sa ne prezentam pe scurt oferind cateva informatii astfel incat sa ne cunosti mai bine.

Totul a inceput acum mai bine de 10 ani din dorinta de a oferi copiilor implicati in diferite activitati scolare o masa delicioasa, nutritiva si sanatoasa, ca aceea gatita de catre parinti sau bunici.
Treptat, cu diferite companii si institutii am dezvoltat proiecte in cadrul carora am castigat experienta in a gestiona situatii specifice unor cerinte stricte si de a raspunde nevoilor partenerilor nosti. Am privit toate aceste proiecte ca noi provocari in urma carora am devenit mai buni.
In martie 2020, inainte sa fie decretata starea de urgenta cauzata de Covid - 19, aveam colaborari cu peste 40 de institutii (scoli, gradinite, after schooluri) si livram zilnic mancare pentru aproximativ 1500 de copii.
Din cauza situatiei generate de noul coronavirus (noul covid - 19), activitatea scoalara a fost suspendata.

Am ales sa nu inchidem activitatea si sa luptam: am pornit proiectul Vatra Satului - mancare preparata dupa retete din Bucovina, Maramures si alte colturi ale tarii pentru intreaga familie, unde accentul este pus pe gustul traditional, calitate si cantitate. Principalele noastre scopuri sunt pregatirea unor produse din vatra satului romanesc si regasirea gusturilor copilariei petrecute la bunici.
De asemenea, in cadrul proiectului Vatra Satului - mancare pentru intreaga familie, una dintre prioritati este ca produsele comandate sa fie conform preferintelor tale (mai putin sarat, foarte sarat, foarte bine facut la gratar, etc.). Mancarea va fi gatita dupa ce este plasata comanda pentru o prospetime maxima.

Legumele si fructele sunt preluate de la micii producatori locali (certificati), din imprejurimile Bucurestiului, alesi cu mare atentie, pentru gust si prospetime. Carnea provine de la furnizori avizati sa exporte in Uniunea Europeana unde standardul de calitate ridicat.
Dulciurile sunt cu ingrediente de calitate si sunt pregatite de catre colegii nostri astfel in incercarea de aduce aminte de dulciurile din copilarie.
Toate ingrediente sunt gestionate si gatite cu maxima atentie conform standardelor de siguranta alimentara si masurilor impuse de contextul provocat de noul coronavirus, Covid - 19.

In contextul situatiei actuale, o alta directie a activitatii pe care o derulam este reprezentata de colaborarile cu platformele de delivery (Foodpanda, Glovo, Takeaway, Tazz by Emag) unde clientii pot comanda si primi portiile preferate si in jumatate de ora.

Suntem in continuu proces de imbunatatire a retetelor, produselor si serviciilor; insa daca ai sugestii sau pareri care ne-ar putea ajuta sa devenim mai buni, te rugam sa ne scrii pe adresa de email: contact@vatra-satului.ro!

footer-motive