Termeni si conditii

Termeni si conditii

|

Datele noastre de contact:

Site-ul www.vatra-satului.ro este proprietatea Stancu Flavius Cristian Intreprindere Individuala, intreprindere individuala inregistrata in Bucuresti, Strada Turda 129, sector 1, Bucuresti, cu datele de identificare
CUI RO32020812.
Ne puteti contacta la: 0727.407.446, 0761.538.470 si/ sau la contact@vatra-satului.ro.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.vatra-satului.ro sunt insotite in momentul livrarii de bon fiscal, conform legislatiei in vigoare. Preturile afisate pe site sunct actualizate zilnic; acestea includ TVA, precum si costurile de livrare.

Modalitati de plata

Plata comenzilor efectuate pe site-ul www.vatra-satului.ro se poate realiza in urmatoarele moduri:
- in momentul plasarii comenzii, online cu card Visa/ Mastercard 3D Secure
- la livrare, cu cardul prin intermediul POS-ului
- la livrare, numerar.

Politica de confidentialitate si date cu caracter personal (GDPR)

Solicitarea datelor cu caracter personal (nume, adresa, telefon, adresa email, date cont/ utilizator, etc) se face doar pentru oferirea de produse/ servicii de catering. De asemenea, datele tale pot fi folosite pentru a fi instiintat de noutatile dezvoltate de www.vatra-satului.ro dar si pentru imbunatirea experientei tale in ceea ce priveste usurinta navigarii pe site, comanda plasata, etc.
Desi nu esti obligat sa ne furnizezi datele tale personale, fara acestea este posibil sa nu putem sa iti oferim produsele/ serviciile de catering dorite.
Datele tale personale nu vor fi vandute, partajate, transmise in afara scopurilor mentionate mai sus. In scopurile mentionate mai sus si pentru buna desfasurare a activitatii, datele tale personale pot fi transmise si: furnizorului de servicii de plata, bancii cu care colaboram, furnizorilor de servicii IT.
Referitor la datele personale, ne poti transmite parerea ta la: contact@vatra-satului.ro.

Cookie-uri

Datele tale personale pot fi colectate si prin intermediul cook-urilor: cand vizitezi site-ul nostr, pot fi colectate informatii despre: sistemul de operare/ browser utilizate, adresa IP, pagini web vizitate.

footer-motive